HTML

Kp Jancsi és a sTicks n rocks

Friss topikok

Címkék

Apróságok

2011.06.29. 15:47 borisz

pár szóban összefoglalom az elmúlt idők eseményeit, mert mostanában eléggé inaktívak voltunk az információközlésben.

dobos keresésünk lezárult, zenekarunk új tagja Emese, már elkezdődtek vele a próbák, közös együtt zenélések, már új számon is dolgozunk. szóval lendületben a zenekar újra, bár így, hogy lány is került a bandába, meglehet, hogy felül kell bírálnunk a nevünket. ez még elég képlékeny ötlet, és csak óvatos beszélgetések folynak róla, de tény, hogy minimum el kell gondolkodnunk ezen.

másik változás, -bár ha minden igaz, csak átmeneti-, hogy Kp Jancsi külföldi kiküldetésen tartózkodik, így vele mostanában keveset tudunk élőben együtt zenélni, de ettől függetlenül ő is aktívan dolgozik új számok, alapok készítésén, feltámadásunk tehát több fronton is erős hadakkal támogatott. ennek folyománya továbbá, hogy Leva emiatt jóval többet fog emszízni, mint eddig.

nem elhanyagolható hír az sem, hogy Gusstein Zakariás pénteken megnősül, aminek kapcsán szombaton egy óriási baráti berúgás közben fogunk mind egyesülni a sárga anyafölddel.

minden szép, minden jó tehát, és ha minden a terveink szerint alakul (ezekről hamarosan írok bővebben), akkor még az év végén újra a színpadon tudunk állni, hogy együtt örvendjünk a zenének.

1 komment

Címkék: sticksnrocks

A bejegyzés trackback címe:

https://kpjancsi.blog.hu/api/trackback/id/tr615310593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

czr 2011.07.19. 22:17:34

végre!:P grat!
süti beállítások módosítása