HTML

Kp Jancsi és a sTicks n rocks

Friss topikok

Címkék

weblap fejlesztések

2009.11.01. 14:28 borisz

novembertől új 'szolgáltatásokkal' várunk benneteket a kpjancsi.com-on.
a menü alá bekerült egy zenelejátszó, amiben jelenleg a LIVE BAR 11 c. albumunk 11 számát hallgathatod meg. (amikor ezt írom még csak 6 track került fel a11-ből, de kúszik fel a többi is szépen.)
ezt a kiadványt a sTicks n rocks zenekar rögzítette a koncerteken hallható számok egy részéből, és egyébként sem kereskedelmi forgalomban, sem letölthető verzióban nem hozzáférhető. ha szeretnéd mégis, hogy ne csak itt, a lejátszóban hallgathasd, akkor gyere el egy koncertünkre, ahol ha kéred, adunk neked egy példányt a limitált példányszámú cd-ből.

másik újításunknak köszönhetően pedig arról is rögtön információt szerezhetsz, hogy hol juthatsz hozzá ehhez az anyaghoz: a lejátszó alatt egy koncertnaptárat találsz. csak annyit kell tegyél, hogy eljössz, bulizol, táncolsz, együtt örülünk :)

indzsoly!

1 komment

Címkék: weblap

A bejegyzés trackback címe:

https://kpjancsi.blog.hu/api/trackback/id/tr995310527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_41918 2009.11.11. 19:43:48

nah, csak felkerült nagy nehezen a csodamulató is :)
süti beállítások módosítása