HTML

Kp Jancsi és a sTicks n rocks

Friss topikok

Címkék

Kp Jancsi @ Millenáris

2010.03.18. 16:33 borisz

2010 is the European Year for Combating Poverty and Social Exclusion, which means the EU raises extra attetion to poverty and social exclusion in its member states with, amongst many, cultural programs.

22.03.2010. 13:30 Kp Jancsi (freestyle) ft Defa + Döme (beatbox)

Everyone's very welcome!

Stop poverty

"A 2010-es évet az Európai Unió A Szegénység és a Társadalmi Kirekesztés Elleni Küzdelem Európai Évének nyilvánította. Ez azt jelenti, hogy Európai Uniós szinten, valamint a tagállamokban különböző programok, tevékenységek valósulnak meg azzal a céllal, hogy ráirányítsák a figyelmet a szegénység mértékére, a szegénység elleni küzdelem fontosságára. "

2010.03.22. kb 13:30 Kp Jancsi (freestyle) ft Defa + Döme (beatbox)

Mindenkit szeretettel várunk!

A 2010-es évet az Európai Unió a Szegénység és a társadalmi kirekesztés elleni küzdelem európai évének nyilvánította. Ez azt jelenti, hogy Európai Uniós szinten, valamint a tagállamokban különböző programok, tevékenységek valósulnak meg azzal a céllal, hogy ráirányítsák a figyelmet a szegénység mértékére, a szegénység elleni küzdelem fontosságára.

Szólj hozzá!

Címkék: eu millenáris stop beatbox freestyle döme defa kpjancsi poverty

A bejegyzés trackback címe:

https://kpjancsi.blog.hu/api/trackback/id/tr995310557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása